Vi er Prevent 4 Work

Videns Alliansepartner Prevent 4 Work  til Forebyggelse af Arbejdsrelaterede Muskuloskeletale Lidelser sigter mod at etablere et netværk, der skal udvikle innovative uddannelsesmateriale, en adaptiv mobil app Health (mHealth), evidensbaseret materiale af høj kvalitet og tiltag, der kan implementeres i EU for at forebygge arbejdsrelaterede muskuloskeletale lidelser, ved at bygge bro mellem uddannelser , der fokuserer på arbejdsmiljø, med deltagelse af højere uddannelsesinstitutioner (HEI), Det Internationale Handelscenter (ITC)-virksomhed, uddannelse små- og mellemstore virksomheder og eksperter (Prevent4Work Observatorium). Målgrupperne er arbejdere og virksomheder fra forskellige sektorer, undervisere, sundhedspersonale, sundhedsvidenskabelige institutioner og andre interessenter.
Disse tiltag består af 3 kongresser i Italien, Danmark og Spanien, der omfatter:
  • 1 Idékonkurrence
  • 4 workshops for instruktører og sundheds-professionelle
  • 3 workshops for arbejdere
  • 6 blandede og online kurser
  • 1 praktisk retningslinje for instruktører
  • 1 strategisk retningslinje for at skabe integration af kurserne i Universiteter Curricula

mHealth and Big Data

 

mHealth Trænings Platform

mHealth Tærining Platform vil forøge videndeling gennem øget adgang til alt undervisningssmateriale og 2 MOOC’er for at formidle resultaterne under og efter projektets afslutning. mHealth APP vil facilitere en aktiv rolle fra brugere, baseret på personlig risikovurdering bio-, psyko- og socialefaktorer, og vil tillade en opfølgning af brugerne og indsamlingen af data.

 

Big Data

Anvendelse af Big Data fra mHealth–værktøjerne åbner en stor mulighed for at avancere mod adaptive træningsplatforme, der kan tilbyde opdateret og tilpasset undervisning og træning, på grundlag af ”flere brugere, mere data og derefter bedre feedback for at give personlig opmærksomhed”.
 

mHealth værktøjer og materialer

Både mHealth-værketøjer og undervisningmateriale testes og valideres gennem Prevent4Work-projektaktiviteter: 3 pilot-tiltag med deltagelse af 1500 arbejdere fra forskellige økonomiske sektorer og 3 videnskabelige publikationer.